Perio International Master Clinic, León, Meksiko [5. i 6. svibnja 2023.]


5. i 6. svibnja u Leónu, Meksiko, održava se drugi međunarodni Perio Master Clinic, čiji je cilj ustanoviti globalni edukacijski događaj iz područja parodontologije posebno osmišljenu za kliničare. Perio Master Clinic u Leónu iznimno je relevantan za svakog praktičara koji želi unaprijediti svoje vještine u estetskim rekonstrukcijama tvrdih i mekih tkiva oko zuba i implantata.

Nadovezujući se na rad četiri prethodna Perio Master Clinic događaja – održane u Parizu (2014.), Malti (2017.), Hong Kongu (2019.) i Dublinu (2020.), ovo izdanje međunarodnog Perio Master Clinica dat će sudionicima priliku da usporede svoju razinu znanja i iskustva vodećih stručnjaka iz Europe i SAD-a te Južne i Srednje Amerike. Znanstveni program uključuje niz izvanrednih predavača, od kojih su svi svjetski poznati u svojim područjima – ponosni smo što je među njima i predsjednik Hrvatskog parodontološkog društva, izv.prof.dr.sc. Darko Božić!

Program pokriva sve aspekte regeneracije i plastične estetske kirurgije, sa značajnim naglaskom na kliničke slučajeve koji će biti ilustrirani kvalitetnim video prezentacijama praćenim izazovnim raspravama o prezentiranim temama. Kako bi se osiguralo najbolje iskustvo učenja, broj sudionika na Perio Master Clinic događajima je ograničen – stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Registrirati se možete putem poveznice: https://www.efp.org/news-events/international-perio-master-clinic-2023-mexico/registration/Ostavite komentar ili započnite raspravu

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.