OSSTEM i HPD nagrada za najbolji studentski istraživački rad


Od ove godine Hrvatsko parodontološko društvo u suradnji s OSSTEMom i njihovim ekskluzivnim zastupnikom za područje Hrvatske, tvrtkom Dentoris d.o.o., raspisuje nagradni natječaj za najbolji studentski istraživački rad iz područja parodontologije i implantologije. Nagrada će se dodjeljivati svake godine kako bi se studente dentalne medicine potaknulo na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom radu iz parodontologije i implantologije.

Natječaj je otvoren za sve studente integriranih preddiplomskih i diplomskih studija dentalne medicine u Hrvatskoj, a teme prijavljenih istraživačkih radova moraju biti iz područja parodontologije i/ili implantologije. Prijavljeni radovi također mogu biti i iz srodnih područja, ali povezanih s parodontologijom, kao i radovi svih aspekata  implantologije (materijali, protetika, biomaterijali). Svi prijavljeni moraju priložiti potvrdu o studentskom statusu, a studenti koji su rad započeli za vrijeme studiranja te su u međuvremenu diplomirali također mogu sudjelovati u natječaju.

Rok za prijavu je 15.12.2018., a znanstveni odbor HPD-a će odlučiti koja su dva rada najbolja. Radove slati na e-mail adresu: tajnistvo.hpd@gmail.com.

Na kongresu 7. Hrvatski parodontološki dani, koji će se održati u Puli 16.-18.05.2019., prva dva nagrađena rada bit će prezentirana u trajanju od 5 minuta.

Veselimo se prijavama studentskih radova te atmosferi studentske znanstvene aktivnosti.

Nagrade:

  1. Prvonagrađeni rad: 2000 kn
  2. Drugonagrađeni rad: 1000 kn

Svi prijavljeni studenti dobit će besplatne kotizacije za kongres 7. Hrvatski parodontološki dani.Ostavite komentar ili započnite raspravu

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.